ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ (ΣΚΟΠΕΛΟΣ - ΑΛΛΟΝΗΣΟΣ)

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ  (ΣΚΟΠΕΛΟΣ - ΑΛΛΟΝΗΣΟΣ)

HMEΡΗΣΙΑ  ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤIΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ

                                  ΣΚΟΠΕΛΟΣ & ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ     Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΟΠΕΛΟΣ

                                               ΣΑΒΒΑΤΟ  13  ΙΟΥΛΙΟΥ  2024 .

05:00πμ

Συγκεντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση για το λιμάνι της Γλύφας

08:00πμ

Αναχώρηση από Γλύφα για Αλόννησο

Στα δεξιά μας φαίνεται η καταπράσινη Εύβοια και το Αρτεμίσιο όπου έλαβε χώρα η ναυμαχία ανάμεσα στο ελληνικό και περσικό στόλο το 480πχ. Πλέοντας προς Αλόννησο πάρτι στο πλοίο με χορευτές,παραδοσιακά και μοντέρνα τραγούδια και κεράσματα. Στη μέση του ταξιδιού μας φαίνεται στα αριστερά η καταπράσινη Σκόπελος,δεύτερος προορισμός μας για σήμερα. Φτάνοντας στην Αλόννησο και το λιμάνι της το Πατητήρι, στην κορυφή του νησιού φαίνεται η Χώρα

11:00πμ

Άφιξη στην Αλόννησο

Μπορείτε να μεταφερθείτε στη Χώρα (πρωτεύουσα) με ιδιωτικά ή με δημοτικά λεωφορεία για επίσκεψη μιας περίπου ώρας. Φτάνοντας στην κορυφή νιώθεις ένα διαφορετικό κλίμα, την αύρα του Αιγαίου να δροσίζει τα σοκάκια της γραφικής πόλης. Γυρνώντας στο Πατητήρι μπορείτε να φάτε στις ταβέρνες του νησιού ή να κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά της παραλίας που βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι.

14:00μμ

Αναχώρηση για Σκόπελο

14:30μμ

Άφιξη στη Σκόπελο

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Λαογραφικό μουσείο. Φαγητό και διάφορες καφετέριες βρίσκονται μπροστά από το πλοίο.

17:30μμ

Αναχώρηση από Σκόπελο

Στην επιστροφή το πάρτι συνεχίζεται ή μπορείτε να χαλαρώσετε στο κλιματιζόμενο σαλόνι ή στο ανοικτό κατάστρωμα απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

19:45μμ

Επιστροφή στην Γλύφα

 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ : 50euro

ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ      : 30euro

 

Περιλαμβάνει:                                                                                                                                        Μεταφορά με κλιματιζόμενα λεωφορεία                                                                                          Ακτοπλοϊκά εισιτήρια κρουαζιέρας από και προς                                                                        Περιηγήσεις & Ξεναγήσεις εν΄πλω                                                                                                 Αρχηγός – Σύνοδος του γραφείου μας.

Δεν περιλαμβάνει:                                                                                                                          Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα προαιρετικό, ποτά ,αναψυκτικά, καφέδες, φαγητό και τηλεφωνήματα.

 

Pegasus cruises - Τουριστικά γραφεία - Τολό, Αργολίδα

>  Το κέφι, το γλέντι, ο χορός και τα τραγούδια δεν λείπουν ποτέ από τις κρουαζιέρες μας!

>Το πλοίο διαθέτει μπαρ-κυλικείο όπου μπορείτε να προμηθευτείτε κάτι να πιείτε, όπως καφέ, αναψυκτικά και νερά αλλά και να φάτε κάτι κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

>Οι ώρες αφιξοαναχώρησης είναι ενδεικτικές και μπορούν να έχουν απόκλιση +/- μισή ώρα λόγο καθυστέρησης εκδρομέων, κίνηση στα λιμάνια και καιρικών συνθηκών.

 

Πίσω