ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ (ΠΑΡΓΑ -ΠΑΞΟΙ - ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ-ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ)

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ   (ΠΑΡΓΑ -ΠΑΞΟΙ - ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ-ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ)

HMEΡΗΣΙΑ  ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ!

 

ΠΑΡΓΑ-ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ-ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΠΗΛΙΑ

 

 

 

 

https://www.travelstyle.gr/wp-content/uploads/2018/05/paxoi-antipaxoi-paralies.jpg

                                      ΚΥΡΙΑΚΗ 4  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2024  .

05.30πμ:Συγκεντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση για το λιμάνι της φημισμένης Πάργας με ενδιάμεση στάση (travel stop Time Out περιφερειακά)

09.30πμ: Άφιξη στο λιμάνι της Πάργας ,συγκέντρωση και κατευθυνόμαστε για την επιβίβαση στο σκάφος/cruise boat όπου θα απολαύουμε την κρουαζιέρα μας.

10.00πμ:Η Κρουαζιέρα μας ξεκινά με προορισμό το νησί των Αντίπαξων .Η θαλάσσια διαδρομή διαρκεί 1.30 ώρα περίπου .Στους Αντίπαξους θα κάνουμε στάση για το μπάνιο μας στην παραλία Βουτούμι για 45 λεπτά  οπού το μπάνιο γίνεται από το πλοίο διότι στους Αντίπαξους δεν υπάρχει λιμάνι .Έπειτα αναχωρούμε για τις δυο (2) Θαλάσσιες Μπλέ Σπηλιές ,Ορθόλιθο και Αχαι όπου μπαίνουμε με το πλοίο μέσα στης σπηλιές για φωτογραφίες .

14.00μμ:Αφιξη στη Γάιο πρωτεύουσα των Παξών όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό ,ξεκούραση, βόλτα, μπάνιο και καφέ.

16.30μμ:Συγκεντρωση στο σκάφος  και αναχώρηση από τους Παξούς!

17.45μμ:Αφιξη στο λιμάνι της Πάργας

18.00μμ:Επιβίβαση στο λεωφορείο για το δρόμο της επιστροφής.

22.00-22.30μμ:Αφιξη στο χώρου του γραφείου μας στα Τρίκαλα.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 50euro

ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ     :  30euro

 

Περιλαμβάνει:                                                                                                                                        *Μεταφορά με κλιματιζόμενα λεωφορεία                                                                                          *Ακτοπλοϊκά εισιτήρια κρουαζιέρας από και προς                                                                        *Περιηγήσεις & Ξεναγήσεις εν΄πλω                                                                                                 *Αρχηγός – Σύνοδος του γραφείου μας.

Δεν περιλαμβάνει:                                                                                                                          Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα προαιρετικό, ποτά ,αναψυκτικά, καφέδες, φαγητό και τηλεφωνήματα.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ :                                                                                                             *Ακολουθούμε τους κανόνες υγείας                                                                                                             

Ταξιδεύουμε εν πλω με VICKY-F CRUISES

  Vicky-F II (Parga Municipality) - All You Need to Know BEFORE You Go

Πίσω