ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

 Γιορτινή Χριστουγεννιάτικη Αθήνα

 

Διήμερη  εκδρομή , 10- 11 Δεκεμβρίου 

 

 

 

               

1η ΗΜΕΡΑ, Σάββατο , 10.12.22:TΡΙΚΑΛΑ-AΘΗΝΑ(335χλμ)

Συγκέντρωση στο χώρο του γραφείου μας και αναχώρηση στις 14:00μμ.  Στάση  για καφέ σε (travel stop) και συνεχίζουμε για την Αθήνα. . Στη συνέχεια άφιξη στο ξενοδοχείο μας.  Στη συνέχεια οι εκδρομείς ελεύθεροι στο κέντρο της Αθήνας, στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ή στην ΠΛΑΚΑ, EΡΜΟΥ για καφέ, φαγητό ή ψώνια.

 . Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια θεατρική παράσταση, από τις πολλές που ανεβαίνουν στα θέατρα της πόλης ή  να επισκεφτείτε για διασκέδαση  κάποια μουσική σκηνή της επιλογή σας. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ, Κυριακή, 12.12.22: ΑΘΗΝΑ-ΝΙΑΡΧΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ(350χλμ)

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την  Πλατεία Συντάγματος. Η πιο κεντρική πλατεία της Αθήνας. Μια εμβληματική πλατεία, το όνομα της οποίας μνημονεύει το Σύνταγμα .  Μπροστά από το Κοινοβούλιο υπάρχουν Φρουροί ο οποίοι προστατεύουν ο,τι πιο πολύτιμο υπάρχει σε μια δημοκρατία .Ελεύθερος χρόνος στους εκδρομείς για βόλτα στην φημισμένη Ερμού ,Πλάκα και Μοναστηράκι .Για όσους επιθυμούν σας προτείνουμε το Μουσείο Ακρόπολης. Σε έναν χώρο 14.000 τετραγωνικών μέτρων, εκτίθενται περίπου 4.000 αντικείμενα – ευρήματα του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης των Αθηνών. Το μουσείο κτίστηκε για να στεγάσει κάθε αντικείμενο που έχει βρεθεί πάνω στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και στους πρόποδες του καλύπτοντας μία ευρεία χρονική περίοδο από την Μυκηναϊκή περίοδο  έως και την Ρωμαϊκή και Παλαιοχριστιανική Αθήνα Αναχώρηση 14.00μμ  για το ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, ένας πολυχώρος συνολικής έκτασης 210.000 μ², ο οποίος περιλαμβάνει τις κτιριακές εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνήςκαθώς και πάρκο αστικού τύπου και άλλες μικρότερες εγκαταστάσεις. Συγκέντρωση 17.00μμ  και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση .Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

 

Κόστος εκδρομής : 89euro

Προκαταβολή       : 40euro

 

 

Περιλαμβάνονται

 

 

 

 

 

 

  • Μεταφορά με κλιματιζόμενο λεωφορείο.
  • Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής                   
  • Διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο
  • Πρωινό  
  • Συνοδός του γραφείου μας.
     

 

Δεν περιλαμβάνονται

 

 

 

 

 

 

  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο, ποτά , αναψυκτικά ,φαγητά, τηλεφωνήματα
  • Φόρος ξενοδοχείου  ανά δωμάτιο/ανά ημέρα

 

     

                                                                                                                                                                           Καλό σας ταξίδι !

 

Πίσω