ΑΙΓΙΝΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΑΙΓΙΝΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

 

                AIΓΙΝΑ – ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

                       21 & 22 Σεπτεμβρίου  

 

 

 

                                       το ανεκτίμητο στολίδι του Αργοσαρωνικού!

1η ΜΕΡΑ,Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου   : ΤΡΙΚΑΛΑ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΓΙΝΑ. (365χιλ)                 Αναχώρηση το βράδυ 01:00μμ από τον χώρο του γραφείου μας. Στάση καθ’ οδόν στο ύψος της Λαμίας ή Άγιο Κωνσταντίνο  (travel stop) για σύντομο καφέ και στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς Πειραιά. Επιβίβαση στο φέρυ μπότ 07:45πμ ή 08.45πμ και φθάνουμε στην ιδιαίτερη γραφική πόλη της Αίγινας όπου ξεχωρίζουν τα νεοκλασικά της, βαμμένα με έντονα χρώματα σπίτια. Άφιξη στο νησί και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία . Αναχωρούμε για την Αγία Μαρίνα. Ελεύθερος χρόνος για  φαγητό στην παραλία της Αγίας Μαρίνας . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση  .Το απόγευμα θα επισκεφτούμε τη χώρα της Αίγινας για βόλτα ,φαγητό , σουβενίρ   και αγορά τα φημισμένα φιστίκια από την Αίγινα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

2 η ΜΕΡΑ,Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου   : ΑΙΓΙΝΑ –ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ.(395χιλ)                         Μετά το πρωινό κατευθυνόμαστε προς την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου όπου φυλάσσεται το σκήνωμά του και θα παρακολουθήσουμε τη θεία λειτουργία. Στην συνέχεια καταλήγουμε στο κέντρο, στην παραλία της Αίγινας για να απολαύσουμε την όμορφη αγορά και να κάνουμε τα τελευταία ψώνια. Μετά το φαγητό και ανάλογα με την ώρα αναχώρησης του φέρυ μπότ  14:45μμ ή 15:45μμ  παίρνουμε το πλοίο της επιστροφής για Πειραιά και αφού αποβιβαστούμε στο λιμάνι του  παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για Τρίκαλα και με ενδιάμεση  στάση  καθ’ οδών φτάνουμε στην πόλη μας το βράδυ.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:12Οeuro

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
1. Μετακινήσεις με  κλιματιζόμενο λεωφορείο.
2. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΙΓΙΝΑ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ.
3. Περιηγήσεις ,μετακινήσεις  σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής με το λεωφορείο να ακολουθεί στο νησί.                                                                                                                                                                
4. Διαμονή σε ξενοδοχείο  με πρωινό (περιοχή κόλπος  Αγία Μαρίνα)                                                    5.
Aσφάλεια  αστικής ευθύνης. (Tour Operator)                                                                                                     6.Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:                                                                                                                                   Εισόδους σε μουσεία, τηλεφωνήματα ,ποτά ,φαγητά και ότι είναι προαιρετικό ή προτεινόμενο, (φόρος ξενοδοχείου ανά δωμάτιο / ανά διανυκτέρευση)  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ(για την παράδοση δωματίων ισχύουν τα παρακάτω):

 Check in 14.00μμ    &     check out 08.30πμ εώς 11.30πμ

>Το πρό­γραμ­μα εί­ναι δυ­να­τόν να εκτε­λε­στεί και με δια­φο­ρε­τι­κή σει­ρά, ανα­λό­γως των το­πι­κών αρ­γιών ή εορτών χωρίς καμία παράβλεψη .

 

                                                                                                                        ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ!

 

Πίσω